Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Dongguan Yuxing Machinery Equipment Technology Co., Ltd.

Εταιρικό Προφίλ

Η ομάδα Yuxing είναι ένας από τον κύριο κατασκευαστή της Κίνας στον τομέα της γεμίζοντας βιομηχανίας μηχανών. Η επιχείρησή μας παράγει: αυτοματοποιημένη να γεμίσει πολυ-βελόνων σαϊτών μηχανή, αυτοματοποιημένη να γεμίσει πολυ-βελόνων μη-σαϊτών μηχανή, να γεμίσει βελόνων υπολογιστών ενιαία μηχανή, αυτοματοποιημένη να γεμίσει μηχανή embeoidery, τέμνουσα μηχανή, κουρδιστήρι μασουριών, με περισσότερα από 10 είδη προϊόντων. Είναι μια συλλογή της επιστημονικής έρευνας και της ανάπτυξης, της επεξεργασίας και της κατασκευής, των διαδικασιών πωλήσεων, υπηρεσία μεταπωλήσεων ως ένα από τα επαγγελματικά γεμισμένα μέρη παραγωγής και ακρίβειας εξοπλισμού κεντητικής που επεξεργάζονται τις επιχειρήσεις.

Dongguan Yuxing: Επικεφαλής τέταρτο της ομάδας Yuxing.

Κίνα Dongguan Yuxing Machinery Equipment Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Hunan Yuxing: Νέο εργοστάσιο. Τοποθετημένος στο επαρχία Hunan.

Κίνα Dongguan Yuxing Machinery Equipment Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Shenzhen Yuxing: κυρίως μέρη προϊόντων

Κίνα Dongguan Yuxing Machinery Equipment Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

 

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Τα μηχανήματα Yuxing ιδρύονται στο 2002. Κατά τη διάρκεια των ετών, μηχανές Yuxing με τη σταθερή ποιότητά του και την ποιότητα της με εμπορική επιτυχία υπηρεσίας σε όλη χώρα, περισσότερες από 10 μεγάλες και μέσου μεγέθους πόλεις στη χώρα με τα γραφεία και το εδρεύον τεχνικό προσωπικό υπηρεσιών.

Συγχρόνως, τα προϊόντα που εξάγονται στη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη, τη Νότια Αμερική, την Αφρική και άλλες χώρες και περιοχές στις σχετικές βιομηχανίες απολαμβάνουν μια καλή φήμη.

Εμμένουμε πάντα στην αρχή «της ποιότητας πρώτα, πελάτης πρώτα, διαχείριση ακεραιότητας, πιστωτική στάση». Στον άγριο ανταγωνισμό στις συνθήκες στην αγορά, συνεχίζουμε να προχωράμε σταθερά, και καινοτομούμε συνεχώς στην ανάπτυξη μόνου στον ανταγωνισμό, βελτιωνόμαστε στην υπηρεσία, με τη σύγχρονη επιχειρησιακή φιλοσοφία, τα άριστα προϊόντα, επιστροφή ποιοτικών υπηρεσιών των πελατών μας.

<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : YUXING

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ιδρύθηκε Έτος : 2002

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Dongguan Yuxing Machinery Equipment Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Dongguan Yuxing Machinery Equipment Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Dongguan Yuxing Machinery Equipment Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Dongguan Yuxing Machinery Equipment Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις